Hitta på nus umeå

Enklare hitta på Norrlands universitetssjukhus

Med de digitala kartorna är det lätt att hitta på campus Umeå, sjukhusområdet och Konstnärligt campus. Hitta till lektionssalen och bokningsbara grupprum, …

Karta över Norrlands universitetssjukhus – NUS

Digital karta över Norrlands universitetssjukhus. Med hjälp av den digitala besökskartan kan du planera ditt besök på sjukhuset. Kartan visar till exempel …

Digitala kartor – Umeå universitet

Digitala kartor

Hitta hit: Buss: Utanför sjukhuset finns hållplatsen ”Umeå universitetssjukhuset”. Där stannar och avgår sambulansen, de flesta lokalbussar, …

Inför ditt besök i vården – praktisk information – 1177

2 feb. 2021 — Imorgon lanseras en digital karttjänst som gör det smidigare för dig som besökare att hitta på Norrlands universitetssjukhus i Umeå.

Norrlands universitetssjukhus – 1177

3 feb. 2021 — Nu finns en ny karttjänst som ska göra det smidigare för patienter och besökare att hitta på Norrlands universitetssjukhus i Umeå.

Enklare hitta på Norrlands universitetssjukhus – Mynewsdesk

Enklare hitta på Norrlands universitetssjukhus | Region Västerbotten

Hitta information om Region-Sjukhuset i Umeå. Adress: Norrlands Universitetssjukhus, Postnummer: 901 85. Telefon: 090-10 15 ..

Imorgon lanseras en digital karttjänst som gör det smidigare för dig som besökare att hitta på Norrlands universitetssjukhus i Umeå.

Lär dig hitta på Nus med ny digital karttjänst – Folkbladet

Lär dig hitta på Nus med ny digital karttjänst

Hitta information om Lasarettskiosken. Adress: Norrlands Universitetssjukhus, Postnummer: 901 85. Telefon: 090-12 32 ..

Nu finns en ny karttjänst som ska göra det smidigare för patienter och besökare att hitta på Norrlands universitetssjukhus.

Region-Sjukhuset i Umeå – Norrlands Universitetssjukhus …

Hitta information om Västerbottens läns landsting. Adress: Norrlands Universitetssjukhus, Postnummer: 901 85. Telefon: 090-785 00 ..

Lasarettskiosken – Norrlands Universitetssjukhus, Umeå

Västerbottens läns landsting – Umeå – Hitta.se

Keywords: hitta på nus umeå