Vad är google drive

Så här använder du Google Drive – Dator

Så här använder du Google Drive – Dator – Google Drive Hjälp

Du får 15 GB utrymme på Drive utan kostnad. Läs mer om vad som tar upp plats på Google Drive och var du kan köpa mer lagringsutrymme.

Vill du få ut mer av Google Drive på jobbet eller i skolan?

Google Drive – Wikipedia

Google Drive – Wikipedia

Google Drive, vardagligt kallat Drive, före detta Google Docs, är en molntjänst för att skapa och dela filer som tillhandahålles kostnadsfritt av Google.

Vad är Google One och hur fungerar Google Drive? – Pocket-lint

Vad är Google One och hur fungerar Google Drive?

14 dec. 2022 — Google Drive är Googles molnlagringstjänst för konsumenter och Google Workspace-kunder (företag och skolor). För konsumenter är det ett gratis …

Här förklarar vi vad Google One är, vad det erbjuder och var det finns tillgängligt.

Stor guide till Google Drive – så kommer du igång – PC för Alla

5 juli 2017 — I dag är Google Drive namnet på den nätdisk som används av många olika Google-tjänster. Här lagras ordbehandlingsfiler från Google Dokument, …

Google Drive är både ett gratis kontorspaket och en smart molntjänst. Så här gör du för att komma igång med tjänsten – och hålla ordning på dina dokument.

Google Drive

Google Drive är en kostnadsfri tjänst där du kan lagra alla filer, inklusive dokument, foton, videor och Google-dokument online och ha åtkomst till dem …

Google Drive är en kostnadsfri tjänst där du kan lagra alla filer, inklusive dokument, foton, videor och Google-dokument online och ha åtkomst till dem överallt. Med Google Drive kan du skapa, dela och förvara alla dina grejer på en plats.

Använda Google Drive – nya funktioner och fördelar med …

Använda Google Drive – nya funktioner och fördelar med Google Cloud Storage

Lagra dina foton i Drive och väck dem till liv med Google Foto. Ge dem enkelt ett expertredigerat utseende, plus animationer, filmer med mera. … Google Drive är …

Läs mer om de senaste funktionerna och fördelarna med Google Drive inklusive Gmail-integration, enkel delning och lagring av foton, nya appar, nya program och mycket mer.

Google Drive – Appar på Google Play

Google Drive, som ingår i Google Workspace, är en trygg plats för säkerhetskopiering av och åtkomst till alla dina filer från valfri enhet.

Kostnadsfritt lagringsutrymme online från Google.

Google Drive – Pedagog

Välkommen till Kopparlundsgymnasiets webbplats för pedagogisk och didaktisk utveckling. Här kan du följa vad vi gör inom utvecklingsområden som vi ser som …

Välkommen till Kopparlundsgymnasiets webbplats för pedagogisk och didaktisk utveckling. Här kan du följa vad vi gör inom utvecklingsområden som vi ser som särskilt viktiga för vår skola.

Vanliga frågor – Google One

Har du frågor om Google One? Vi har svaren. … De vanligaste frågorna på Google One … Vad är skillnaden mellan Google One och Google Drive?

Har du frågor om Google One? Vi har svaren. Läs mer om den utökade lagringen i molnet, premiumsupport och förmåner du får med medlemskapet.

Keywords: vad är google drive, hur fungerar google drive